25 KM/U Elektrisch

R&M Delite

Sportieve herenfiets met hoog comfort gehalte ook in GT versie verkrijgbaar met extra dikke banden

De Delite.

Er is maar één weg: de vlucht naar voren.

Deze e-bike wil tochten maken. In de bergen. in de stad. Sportief is prioriteit één. Om een optimaal rijgedrag voor elke lichaamslengte te kunnen waarborgen, zijn er drie framehoogtes beschikbaar met 27,5"-wielen. De trapondersteuning tot 300% wordt door de krachtige Bosch Performance aandrijving geleverd, die de kracht met behulp van een uitgekiende sensortechniek perfect naar de weg vertaalt. En wel met een perfecte tractie dankzij Control Technology met volledige vering. Kies uw eigen weg. Uw Delite zal er blij mee zijn.

 Bosch 500Wh batterij

 

        Shimano XT 11 speed of traploze Nuvinci naafversnelling met riem

 

 

   Bosch intuvia bedienings computer                      

 

   Bosch motor Performance CX             

 

     Shimano Deore XT, hydraulische schijfrem  

 

 

   Control Technology met volledige vering, luchtgeveerde

voorvork Suntour Aion / luchtveerelement X-fusion O2

Modellen en Prijzen:

Touring : Shimano Xt 11sp derailleurversnelling + motor Bosch performance CX= 5299€
Touring GT : Shimano Xt 11sp derailleurversnelling + motor Bosch performance CX + Extra dikke banden 62mm = 5399€
Nuvinci : onderhoudsvrije naafversnelling Nuvinci met riemaandrijving, motor Bosch Perfomrance Cx = 5399€
Nuvinci GT : onderhoudsvrije naafversnelling Nuvinci met riemaandrijving, motor Bosch Perfomrance Cx + extra dikke banden 62mm = 5499€

Optie: Dual battery 2* batterij 500wh  = +713.90€
Optie : Luchtvering FOX = + 611.90€
Optie : Tas in accuhouder van 2e batterij = +101.90€

Aandrijving

Het Bosch-systeem Betrouwbaar, prestatiegericht en innovatief: de kwaliteiten die we onze e-bikes toedichten, gelden eveneens voor alle onderdelen, vooral voor de aandrijving. Daarom zijn alle e-bikes van Riese & Müller voorzien van het Bosch-aandrijfsysteem dat toonaangevend is in de sector.

Control Technology

Strijkt elk hobbelig wegdek glad. Alleen een e-bike met volledige vering houdt ook op een slecht wegdek perfect contact met de weg, wat er voor zorgt dat u te allen tijde de volledige controle behoudt. De verende achterbouw, de geoptimaliseerde verende voorvork en de meeverende bagagedrager vormen de kern van de Control Technology. Ze zorgen voor een beter weggedrag en rijveiligheid bij hoge snelheden en in onverwachte situaties. Vibraties en harde stoten zoals een oneven wegdek of stoepranden worden duidelijk verminderd. Bovendien wordt uw bagage door de met het frame verbonden verende bagagedrager ontzien.

DualBattery Dubbele actieradius.

Dubbel zo goed. Riese & Müller verdubbelt de actieradius van haar e-bikes met de DualBattery technologie – dat wil zeggen de toepassing van een tweede accu. Hiermee wordt de accucapaciteit verhoogd naar 1.000 Wh. De beide accu's kunnen tegelijkertijd met een acculader worden opgeladen. Afhankelijk van de behoefte kan ook slechts één accu voor de rit worden gebruikt. Met de DualBattery technologie wordt Riese & Müller klasseleider op het gebied van actieradius.

Carbon-riemaandrijving met geleidepoelie

Eenvoudig. Onverwoestbaar. Zeer schoon en robuust, met een lange levensduur en vrijwel onderhoudsvrij: De carbon riemaandrijving van Gates op alle Delite nuvinci modellen. Gecombineerd met een perfect gepositioneerde geleidepoelie blijven de lengte en de spanning van riem bij het veren altijd hetzelfde, een riemspanner is niet meer noodzakelijk. Mooi, als iets alleen maar voordelen heeft.

Gunstige vooruitzichten.

Met de IQ-X-ledkoplampen van Busch & Müller heeft u altijd een perfecte verlichting van de rijweg. Deze lampen bieden een buitengewoon hoge lichtsterkte: 100 Lux - alleen daglicht is helderder. Door zijn zeer brede en homogene verlichting van een groot deel van de weg blijft niets verborgen. De bediening vindt plaats via het Bosch display, de energievoorziening via de accu. Alle HS-modellen beschikken over continu licht.

 

Fietsendieven maken geen kans.

Met het ABUS Bordo 90 cm vouwslot kunt u uw fiets bijna overal aan vastmaken. Het is gelijksluitend met het accuslot en daarom heeft u voor uw fiets en accu slechts één sleutel nodig.

Niet meer stoppen zonder houder.

Twee bidons op een e-bike, zonder bidonhouder. Dat is revolutionair. En bij de GT end GX modellen zelfs standaard. Aan het voorste afdekpaneel van het frame zijn links en rechts twee kunststof stoppen gemonteerd, waaraan de Cageless bidons van Fabric direct kunnen worden gehangen. Eenvoudiger kan de optimale bereikbaarheid van de twee bidons tijdens het rijden niet worden gemaakt. Eenvoudiger kan de optimale bereikbaarheid van twee flessen tijdens het rijden niet worden gemaakt.

Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Maandag - vrijdag
10u - 12u & 13u - 18u
Zaterdag
10u - 18u
Woensdag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten