25 KM/U Elektrisch

R&M Delite GT Signature

Ruige sportieve herenfiets met hoog comfort gehalte

Delite GT signature

De ultieme e-bike met een topuitrusting.

De uiterst precieze elektronische XTR Di2 11-speed kettingversnelling levert schakelcomfort van het allerhoogste technologische niveau. De standaard accucapaciteit van 1.000 Wh (DualBattery) in combinatie met de krachtige Bosch Performance CX motor staat borg voor de hoogste efficiëntie en maximale actieradius. De Control Technology met volledige vering, Schwalbe Moto-X fat tires en hydraulische Shimano XTR schijfremmen zorgt voor fietsplezier op elk terrein. De veerelementen van Fox Factory met Kashima-coating en zadelpen, stuur en stuurpen van Syntace voldoen aan de hoogste eisen. Een e-bike die niets te wensen overlaat.

 Bosch Dual batterij 2*500xh

                                                                                                                                                                  

       Shimano XT 11 speed electronisch geschakeld

 

                    

     Bosch intuvia bedienings computer  

                   

 

   Bosch motor Performance CX             

 

  

  Shimano XTR, hydraulische schijfrem  

 

 

   Fox float 34 factory boost, achter Fox float DPS

Prijzen:

Signature GT: met xtr 11sp derailleur versnelling, Motor Bosch Performance Cx en extra dikke banden = 9999€

Optie : Display Nyon met navigatie + 305€

De Delite is en blijft één van onze vlaggenschepen waar we met hart en ziel aan hebben gewerkt. Hij zal in de smaak vallen bij iedereen die belang hecht aan techniek, esthetiek en maximale dynamica.

« Heike Müller, oprichter en directeur, Riese & Müller

Aandrijving

Het Bosch-systeem Betrouwbaar, prestatiegericht en innovatief: de kwaliteiten die we onze e-bikes toedichten, gelden eveneens voor alle onderdelen, vooral voor de aandrijving. Daarom zijn alle e-bikes van Riese & Müller voorzien van het Bosch-aandrijfsysteem dat toonaangevend is in de sector.

Control Technology Stenen op uw pad?

Geen enkel probleem. Gaten in het wegdek, oneffenheden en hobbels? Geen punt. Trillingen en harde stoten worden simpelweg gladgestreken. Want met de Control Technology, een volledige vering en nog meer veiligheidsonderdelen houdt de Delite GT signature bij een slecht wegdek goed contact met de ondergrond - en u de volledige controle. Als vlaggenschip van de Control Technology zijn hier alleen de allerbeste onderdelen van FOX Factory gemonteerd. De actieve achterbouw, de geoptimaliseerde verende voorvork en de meeverende bagagedrager vormen de kern van de Control Technology. Ze zorgen voor een beter weggedrag, voor meer sportiviteit en voor rijveiligheid bij hoge snelheden en in precaire situaties.

DualBattery Design met kilometers voorsprong.

De standaard gemonteerde DualBattery verdubbelt de actieradius door toepassing van een tweede accu. Hierdoor wordt de accucapaciteit verhoogd tot maar liefst 1.000 Wh. Zo rijdt u bij lange ritten niet alleen twee keer zo ver, maar hoeft u zich bij het dagelijks gebruik niet meer te bekommeren om uw actieradius. Onze ingenieurs hebben de accu's zodanig geïntegreerd dat het extra gewicht en de accupositie het rijgedrag niet beïnvloeden. Afhankelijk van de behoefte kan ook slechts één accu voor de rit worden gebruikt.

Syntace-onderdelen Precisie tot op de laatste vezel.

Bij de hoogwaardige Syntace-onderdelen is alles goed doordacht – tot in het kleinste detail. Het bijzonder stabiele carbon stuur biedt veel veiligheid door de toepassing van nieuwe vezeltypen, een nieuwe opbouw van de vezellagen en extra versterking van intensief belaste plekken. Door de uitgekiende elasticiteit worden kleine schokken en trillingen beter gedempt, terwijl het stuurgedrag uiterst nauwkeurig en direct blijft. De zadelpen van licht en toch zeer sterk aluminium beschikt over een uitstekende zadelbevestiging met goede instelmogelijkheden. De Syntace Force-stuurpen kenmerkt zich door een bijzonder grote stabiliteit en kan beslist een stootje verdragen. Zijn onovertroffen combinatie van een nieuwe, extra stevige, smeedbare aluminiumlegering en echt 3D-smeedwerk maken de stuurpen superstabiel, zeer stijf, maar ook uiterst licht.

» Voor de Delite GT signature kozen wij de volgens ons beste onderdelen die verkrijgbaar zijn, en uitsluitend deze die voor de toepassing ideaal zijn. Het resultaat is een e-bike die topprestaties levert op het gebied van vakkennis en rijgedrag. « 

Elektronisch Shimano XTR Di2-schakelsysteem

Een schakelsysteem voor alle versnellingen. Een van de meest innovatieve en hoogwaardige schakelsystemen van de firma Shimano mag op deze droom-e-bike natuurlijk niet ontbreken: het elektronische XTR Di2-schakelsysteem van Shimano. Door de elektronische bediening horen schurende kabels tot het verleden. Hierdoor ontstaan directe schakelreacties met een hoge precisie en wordt een verkeerde besturing uitgesloten. Het schakelsysteem is volstrekt ongevoelig voor vuil en haalt zijn stroom rechtstreeks uit de e-bike-accu.

Hydraulische schijfremmen Optimale remprestaties.

Op de beste e-bike van de firma Riese & Müller wordt natuurlijk het best mogelijke remsysteem gemonteerd: hydraulische Shimano XTR-schijfremmen. De remmen zorgen bij elk weer en in elke situatie voor maximale controle en leveren constante remprestaties. Door de grote remschijven kan de remwerking bijzonder goed worden gedoseerd. En omdat het gaat om schijfremmen, ontstaat er geen velgslijtage.

Van nachtbraker tot helderziende.

Met de IQ-X-ledkoplampen van Busch & Müller heeft u altijd een perfecte verlichting van de rijweg. Deze lampen bieden een buitengewoon hoge lichtsterkte: 100 lux - alleen daglicht is helderder. De zeer brede en homogene verlichting van een groot deel van de weg houdt niets verborgen. De bediening vindt plaats via het Bosch-display, de energievoorziening via de accu.

Fietsendieven maken geen kans.

Met het ABUS Bordo 90 cm vouwslot kunt u uw Delite GT signature bijna overal veilig aan vastmaken. Het is gelijksluitend met het accuslot en daarom heeft u voor uw e-bike en accu slechts één sleutel nodig.

Geen houden meer aan zonder houder.

Twee bidons op een e-bike, zonder bidonhouder. Dat is revolutionair. Aan het voorste afdekpaneel van het frame zijn links en rechts twee bevestigingsnokjes gemonteerd waaraan de Cageless bidons van Fabric direct kunnen worden opgehangen. Eenvoudiger kan de optimale bereikbaarheid van de twee bidons tijdens het rijden niet worden gemaakt.

Kredietsimulator

Totale interest

19,35

Maandelijkse aflossing

19,35

Totaal te betalen

19,35

Let op! Geld lenen kost ook geld! Lening op afbetaling: onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever Beobank NV/SA Jaacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel. Iban: BE77 9545 4622 6142, BIC: CTBKBEBX

Disclaimer
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Dinsdag - Vrijdag
9u - 12u & 13u - 19u
Zaterdag
9u - 17u
Maandag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten
VERLOF VAN 24 JULI TOT 14 AUGUSTUS