45 KM/U Elektrisch

R&M Cruiser mixte

Snelle cruiser met hoog comfort gehalte

De Cruiser Mixte.

Met stroom tegen de stroom in.

Aan wat vroeger flaneren of spelemeien werd genoemd, geven wij een moderne twist en projecteren het op de Cruiser Mixte. Nu telt niet meer waar je heen gaat, maar alleen waar je op dat moment bent. Lees het landschap of de stad als een goed boek en gooi de stress in de wind. Laat anderen hun tijd met trivialiteiten verdoen. Met de Cruiser Mixte leer je weer genieten van het moment en wordt alles weer tijdloos. Aanschouw bijvoorbeeld het design van de Cruiser Mixte: de elegante kleuraccenten op frame en handgrepen, de 28 inch banden, de chroomglanzende kettingbeschermer en de lage instap. Alleen de Bosch Performance motor brengt u met elke km/u naar de toekomst.

   Bosch 500Wh batterij

  

                                                                                                                                                                  
     Nuvinci n380, Traploze naafversnelling

 

                    

     Bosch intuvia bedienings computer                      

 

 

 

   Bosch motor performance speed

      

     Magura HS33,hydraulische  velgrem

 

     

   RST Nova ML

  

Prijzen

Cruiser mixte: traploze onderhoudsvrije nuvinci versnelling, motor bosch performance 60nm = 3879€

Optie Nyon display met navigatie = =+ 305€

Aandrijving

Het Bosch-systeem Betrouwbaar, prestatiegericht en innovatief: de kwaliteiten die we onze e-bikes toedichten, gelden eveneens voor alle onderdelen, vooral voor de aandrijving. Daarom zijn alle e-bikes van Riese & Müller voorzien van het Bosch-aandrijfsysteem dat toonaangevend is in de sector. elke km/h terug naar de toekomst.

Tijdloze elegantie

Gaat niet met de mode mee, maar rijdt erop vooruit. Met een e-bike rijdt u bij iedereen vandaan. Zelfs de tijd kan de Cruiser Mixte niet inhalen. Bruine kleuraccenten en het stuur, naar keuze sportief omlaag gedraaid of comfortabel omhoog gericht, verlenen hem zijn tijdloze elegantie.

Verende voorvork en geveerde zadelpen

Strijkt alle oneffenheden in het wegdek glad. Niet alleen grind- of bospaden, maar ook kasseien kunnen hobbelig zijn. De verende zadelpen en de gevoelige verende voorvork bieden zo'n comfort dat u oneffenheden vrijwel niet voelt.

Optimale remprestaties.

De onderhoudsarme hydraulische velgrem Magura HS22 op de Cruiser Mixte nuvinci zet een nieuwe standaard op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Dankzij een zeer lage velgslijtage en een zeer hoog remvermogen arriveert u altijd veilig op uw bestemming.

Supersnelle bagagewissel.

Manden, tassen en kinderzitjes worden met het "snapit"-systeem van racktime in een handomdraai op de bagagedrager bevestigd. Met slechts één klik verloopt het wisselen van uw lading sneller dan een pitsstop.

Gunstige vooruitzichten.

Met de ledkoplampen van Busch & Müller wordt de weg voor u altijd perfect verlicht. De bediening vindt plaats via het Bosch display, de energievoorziening via de accu. Alle HS-modellen beschikken over continu licht.

Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Maandag - vrijdag
10u - 12u & 13u - 18u
Zaterdag
10u - 18u
Woensdag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten
19 EN 20 JANUARI GESLOTEN WEGENS DEELNAME VELOFOLLIES