25 KM/U Elektrisch

R&M Cruiser mixte

Damesfiets,de naam zegt het al waar hij voor dient

De Cruiser Mixte.

Met stroom tegen de stroom in. Aan wat vroeger flaneren of spelemeien werd genoemd, geven wij een moderne twist en projecteren het op de Cruiser Mixte. Nu telt niet meer waar je heen gaat, maar alleen waar je op dat moment bent. Lees het landschap of de stad als een goed boek en gooi de stress in de wind. Laat anderen hun tijd met trivialiteiten verdoen. Met de Cruiser Mixte leer je weer genieten van het moment en wordt alles weer tijdloos. Aanschouw bijvoorbeeld het design van de Cruiser Mixte: de elegante kleuraccenten op frame en handgrepen, de 28 inch banden, de chroomglanzende kettingbeschermer en de lage instap.

Bosch 500Wh batterij

                                                                                                                                                                  

        NuVinci N380, traploze naafversnelling

 

                    

     Bosch intuvia bedienings computer    

    Bosch motor Performance Cruise,              

 


     
Magura HS22, hydraulische velgrem

 

 

   Verende voorvork SRT nova ML

Modellen en prijzen

Urban: nexus 8 naafversnelling en motor Bosch performance 60nm met riemaandrijving = 3569€

Vario urban: Enviolo traploze naafversnelling en moto Bosch performance 60nm met riemaandrijving = 3779€


Opties

Optie smartphonehub = + 101.90€

Optie voordrager =  + 101.90€

Optie frametas = + 50,90€

Aandrijving Het Bosch-systeem

Betrouwbaar, prestatiegericht en innovatief: de kwaliteiten die we onze e-bikes toedichten, gelden eveneens voor alle onderdelen, vooral voor de aandrijving. Daarom zijn alle e-bikes van Riese & Müller voorzien van het Bosch-aandrijfsysteem dat toonaangevend is in de sector. elke km/h terug naar de toekomst.

Tijdloze elegantie

Gaat niet met de mode mee, maar rijdt erop vooruit. Met een e-bike rijdt u bij iedereen vandaan. Zelfs de tijd kan de Cruiser Mixte niet inhalen. Bruine kleuraccenten en het stuur, naar keuze sportief omlaag gedraaid of comfortabel omhoog gericht, verlenen hem zijn tijdloze elegantie.

Verende voorvork en geveerde zadelpen

Strijkt alle oneffenheden in het wegdek glad. Niet alleen grind- of bospaden, maar ook kasseien kunnen hobbelig zijn. De verende zadelpen en de gevoelige verende voorvork bieden zo'n comfort dat u oneffenheden vrijwel niet voelt.

Optimale remprestaties.

De onderhoudsarme hydraulische velgrem Magura HS22  op de Cruiser Mixte nuvinci zet een nieuwe standaard op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Dankzij een zeer lage velgslijtage en een zeer hoog remvermogen arriveert u altijd veilig op uw bestemming.

Supersnelle bagagewissel.

Manden, tassen en kinderzitjes worden met het "snapit"-systeem van racktime in een handomdraai op de bagagedrager bevestigd. Met slechts één klik verloopt het wisselen van uw lading sneller dan een pitsstop. Accessoires zijn verkrijgbaar bij uw dealer.

Gunstige vooruitzichten.

Met de ledkoplampen van Busch & Müller wordt de weg voor u altijd perfect verlicht. De bediening vindt plaats via het Bosch display, de energievoorziening via de accu. Alle HS-modellen beschikken over continu licht.

Kredietsimulator

Totale interest

19,35

Maandelijkse aflossing

19,35

Totaal te betalen

19,35

Let op! Geld lenen kost ook geld! Lening op afbetaling: onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever Beobank NV/SA Jaacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel. Iban: BE77 9545 4622 6142, BIC: CTBKBEBX

Disclaimer
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Dinsdag - Vrijdag
10u-12:30u&13u-18:30u
Zaterdag
9u - 17u
Maandag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten