45 KM/U Elektrisch

R&M Charger GX

Snel zonder terreinbeperking

Supercharger GX rohloff

Ontwikkeld voor reizen, expedities en de steilste beklimmingen met veel bagage.

Net als de Bosch Performance CX motor en de Rohloff 14-speed naafversnelling met een enorm versnellingsbereik en de Gates riemaandrijving. Een hoogwaardige, verende zadelpen geeft veel comfort, vooral tijdens lange reizen. Schwalbe Rock Razor fat tires bieden een maximale grip op elke ondergrond. Hydraulische Shimano Deore XT schijfremmen vertragen perfect bij steile afdalingen.

Bosch 500Wh batterij geïntegreerd

                                                                                                                                                                  
     Shimano XT 11sp of Naafversnelling Rohloff

 

     
                    
   Bosch intuvia bedienings computer                      
 

   Bosch motor performance speed      

     Shimano XT, hydraulische schijfrem  

 

 
           

   Suntour Aion lucht vering

Prijzen:

Charger GX  met onderhoudsvrije 14sp Rohloff naafversnelling  = 6019€

Optie Bosch nyon display met navigatie = +305€
Optie Dual batterij 2* 500wh geïntegreed in het frame = +713.90€

DualBattery Design met kilometers voorsprong.

Een highlight van technologie en design: de optionele DualBattery-technologie met twee volledig in de onder- en bovenbuis geïntegreerde PowerTube-accu's van Bosch. Dat betekent een accucapaciteit van maar liefst 1.000 Wh. Zo rijdt u bij lange ritten niet alleen twee keer zo ver, maar hoeft u zich bij het dagelijks gebruik niet meer te bekommeren om uw actieradius. Onze ingenieurs hebben de accu's zodanig geïntegreerd dat het extra gewicht en de accupositie het rijgedrag niet merkbaar beïnvloeden. De Supercharger beschikt standaard over één accu, maar kan optioneel ook met een tweede PowerTube-accu van Bosch worden uitgerust.

Framedesign E-bike op het tweede gezicht.

Een frameconstructie als uit één stuk. Het oog glijdt langs het esthetische, futuristische frame en ontdekt de accu niet meteen, want een dergelijk design is volstrekt nieuw. Maar wacht eens: de tweede PowerTube-accu van Bosch is volledig geïntegreerd in het framedesign. Door de kleurstelling met scherpe scheidingslijnen langs de buizen oogt het frame opvallend en sportief, terwijl de zitpositie ergonomisch en ontlastend is.

Kabelgeleiding in het frame Alles in het frame.

Bij de Supercharger-modellen is elk detail functioneel. Ook het design. Want de kabels zijn in het frame weggewerkt. Zo komt het hoogwaardig afgewerkte frame volledig tot zijn recht en zijn alle belangrijke technische elementen goed beschermd.

Bagagedragers voor- en achteraan Plaats in de bagage.

Als een ritje in een reis verandert, wordt de rugzak ingewisseld voor bagagetassen of manden en bagagerollen. Op de stabiele bagagedragers voor- en achteraan op uw Supercharger GX rohloff kunt u zelfs de zwaarste bagage meenemen. Eén keer over de Alpen en terug? Of van hier naar China? De Supercharger GX rohloff brengt dromen dichterbij en biedt uw drang naar verre oorden alle ruimte.

Carbon riemaandrijving Eenvoudig. Onverwoestbaar.

Wie op een e-bike met carbon riemaandrijving van Gates rijdt, heeft rust. Dubbel zoveel rust. Want enerzijds zorgt de innovatieve aandrijving voor een mooie rustige loop en daarmee voor heel veel rijcomfort. Tegelijkertijd is de aandrijving zeer onderhoudsarm en uitermate betrouwbaar.

Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Maandag - vrijdag
10u - 12u & 13u - 18u
Zaterdag
10u - 18u
Woensdag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten