Hase

Pino Handbike

Vooraan handbike uitvoering en vele aanpassingen verkrijgbaar

Hase Pino handbike

Deels ligfiets, deels normale tandem en nu ook nog een deeltijd pakezel. Een onverslaanbaar concept. De Pino is de meest flexibele fiets oplossing voor iedereen die met zijn tweeën mobiel wil zijn of hun alledaagse boodschappen met de fiets wil doen.

Omdat de bestuurder op de tweede rij net zo’n goed zicht heeft als de passagier .

Voorop heb je het nog beter als achter. Lekker achterover leunen. Op je gemak laat je mede door de (optionele) voorvork vering de wereld comfortabel onder je door rollen en geniet je van het uitzicht. Dankzij de extra vrijloop kun je zelfs even rusten terwijl de bestuurder alleen doorfietst. Deze wendbare tandem is bijna overal te gebruiken. Daarnaast is de Pino in elke uitvoering altijd snel en eenvoudig deelbaar, zodat je hem makkelijk kan transporteren.

Door de extra stevige buisverbindingen van de Pino is deze dan ook extreem te belasten. De bagagedrager en de optionele Lowrider uitbreiding zorgen dat bij tandem gebruik alle bagage mee gaat. Het hydraulische remsysteem zorgt er voor dat alles veilig verloopt, zelfs als de rit wat sneller verloopt.

De Pino is ook uitstekend als boodschappenfiets te gebruiken. Met een zeer uitgebreid assortiment van rekken en tassen is er voor iedere situatie een oplossing.

Kom langs voor meer uitgebreide info, wij maken graag tijd voor U vrij!


Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Maandag - vrijdag
10u - 12u & 13u - 18u
Zaterdag
10u - 18u
Woensdag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten