Hase

Kettwiesel

Sportieve driewieler ook met vele aanpassingen verkrijgbaar

Hase kettwiesel 

Stoer en sportief De Kettwiesel van Hase zet de driewieler in een nieuw licht. Met deze fiets mag je gezien worden: het sportieve karakter straalt er van af! Een aluminium lichtgewicht frame, lichte afmontage en een laag zwaartepunt maken dit een feest op drie wielen.

De Kettwiesel kan natuurlijk ook geheel naar wens worden opgebouwd. Dan praten we over de Kettwiesel custom. Ook deze fiets kan aangepast worden voor veel verschillende handicaps. Een paar voorbeelden : -eenhandsbesturing -elektrische trapondersteuning -voetfixaties -Handbike Verder kan de Kettwiesel ook als tandem gekoppeld worden. Met 2 Kettwiesels achter elkaar, óf achter een gewone fiets! Dit levert teamwork op, maar kan ook weer eenvoudig alleen gebruikt worden.

Kettwiesel nu ook elektrisch met middenmotor van Shimano Elk model van de kettwiesel is nu ook uit te rusten met middenmotor Shimano steps. De oplossing voor een sterke en veilige ondersteuning te krijgen. Motor is 250 watt en heeft een koppel van 50 Nm. Batterij is Lithium-ion en heeft een capaciteit van 400wh. De Hase Kettwiesel met elektriche middenmotor Shimano is altijd vrijblijvend te testen bij het Wieleke.

Wij maken graag tijd voor U en bezorgen U alle info bij een koffie of iets fris.

Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Maandag - vrijdag
10u - 12u & 13u - 18u
Zaterdag
10u - 18u
Woensdag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten