Hase

Kettwiesel

Sportieve driewieler ook met vele aanpassingen verkrijgbaar

Hase kettwiesel 

Stoer en sportief De Kettwiesel van Hase zet de driewieler in een nieuw licht. Met deze fiets mag je gezien worden: het sportieve karakter straalt er van af! Een aluminium lichtgewicht frame, lichte afmontage en een laag zwaartepunt maken dit een feest op drie wielen.

De Kettwiesel kan natuurlijk ook geheel naar wens worden opgebouwd. Dan praten we over de Kettwiesel custom. Ook deze fiets kan aangepast worden voor veel verschillende handicaps. Een paar voorbeelden : -eenhandsbesturing -elektrische trapondersteuning -voetfixaties -Handbike Verder kan de Kettwiesel ook als tandem gekoppeld worden. Met 2 Kettwiesels achter elkaar, óf achter een gewone fiets! Dit levert teamwork op, maar kan ook weer eenvoudig alleen gebruikt worden.

Kettwiesel nu ook elektrisch met middenmotor van Shimano Elk model van de kettwiesel is nu ook uit te rusten met middenmotor Shimano steps. De oplossing voor een sterke en veilige ondersteuning te krijgen. Motor is 250 watt en heeft een koppel van 50 Nm. Batterij is Lithium-ion en heeft een capaciteit van 400wh. De Hase Kettwiesel met elektriche middenmotor Shimano is altijd vrijblijvend te testen bij het Wieleke.

Wij maken graag tijd voor U en bezorgen U alle info bij een koffie of iets fris.

Kredietsimulator

Totale interest

19,35

Maandelijkse aflossing

19,35

Totaal te betalen

19,35

Let op! Geld lenen kost ook geld! Lening op afbetaling: onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever Beobank NV/SA Jaacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel. Iban: BE77 9545 4622 6142, BIC: CTBKBEBX

Disclaimer
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Dinsdag - Vrijdag
10u-12:30u&13u-18:30u
Zaterdag
9u - 17u
Maandag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten