Hase

Kettwiesel Lepus

Driewieler met hogere zitpositie en met vele aanpssingen verkrigbaar

Hase Lepus

De Hase Lepus is de  best vekochte volgeveerde driewiel-fiets bij het Wieleke. Waarom? Omdat zo ongeveer iedereen er op kan fietsen.
Deze fiets passen wij aan U aan zodat fietsen een plezier is.

Comfortabel

De Lepus heeft een zeer comfortabele fietshouding; je voelt je direct thuis op deze fiets. Op het eerste oog zou je dat niet denken, maar fietsen op de lepus is gemakkelijker dan op alle andere driewielers. De stoel is op alle mogelijke manieren in te stellen. Optioneel verkrijgbaar met de swingarm vering. Er is ook nog ruimte voor boodschappen, bij de Lepus.

Stabiel

Door de lage zit is de Lepus buitengewoon stabiel. Dit tezamen met de uitgebalanceerde stuurinrichting maken het een betrouwbare fiets. Zithoogte kan ook ingesteld worden. Veilig De Hase Lepus is uitgerust met krachtige schijfremmen, versnellingen, verlichting om veilig door het verkeer te kunnen. Vanwege de lage zit ontbreekt ook het vlaggetje niet. Aanpasbaar De Lepus is een fiets met eindeloos veel opties en mogelijkheden. Natuurlijk kan er een elektrische trapondersteuning op, maar ook eenhandsbediening is mogelijk, een elektronisch schakelende versnellingsnaaf, schouderbesturing, noemt maar op. Dit is de meest aanpasbare fiets ooit gemaakt. Vouwbaar De Lepus is eenvoudig op te vouwen, waardoor hij makkelijk achterin de meeste auto's meegaat. Daar heeft u geen stationwagen voor nodig .

Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Maandag - vrijdag
10u - 12u & 13u - 18u
Zaterdag
10u - 18u
Woensdag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten