Hase

Kettwiesel Lepus

Driewieler met hogere zitpositie en met vele aanpssingen verkrigbaar

Hase Lepus

De Hase Lepus is de  best vekochte volgeveerde driewiel-fiets bij het Wieleke. Waarom? Omdat zo ongeveer iedereen er op kan fietsen.
Deze fiets passen wij aan U aan zodat fietsen een plezier is.

Comfortabel

De Lepus heeft een zeer comfortabele fietshouding; je voelt je direct thuis op deze fiets. Op het eerste oog zou je dat niet denken, maar fietsen op de lepus is gemakkelijker dan op alle andere driewielers. De stoel is op alle mogelijke manieren in te stellen. Optioneel verkrijgbaar met de swingarm vering. Er is ook nog ruimte voor boodschappen, bij de Lepus.

Stabiel

Door de lage zit is de Lepus buitengewoon stabiel. Dit tezamen met de uitgebalanceerde stuurinrichting maken het een betrouwbare fiets. Zithoogte kan ook ingesteld worden. Veilig De Hase Lepus is uitgerust met krachtige schijfremmen, versnellingen, verlichting om veilig door het verkeer te kunnen. Vanwege de lage zit ontbreekt ook het vlaggetje niet. Aanpasbaar De Lepus is een fiets met eindeloos veel opties en mogelijkheden. Natuurlijk kan er een elektrische trapondersteuning op, maar ook eenhandsbediening is mogelijk, een elektronisch schakelende versnellingsnaaf, schouderbesturing, noemt maar op. Dit is de meest aanpasbare fiets ooit gemaakt. Vouwbaar De Lepus is eenvoudig op te vouwen, waardoor hij makkelijk achterin de meeste auto's meegaat. Daar heeft u geen stationwagen voor nodig .

Kredietsimulator

Totale interest

19,35

Maandelijkse aflossing

19,35

Totaal te betalen

19,35

Let op! Geld lenen kost ook geld! Lening op afbetaling: onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever Beobank NV/SA Jaacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel. Iban: BE77 9545 4622 6142, BIC: CTBKBEBX

Disclaimer
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Dinsdag - Vrijdag
10u-12:30u&13u-18:30u
Zaterdag
9u - 17u
Maandag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten
VERLOF: 14/7 - 1/8