25 KM/U Elektrisch

Cannondale Mavaro active plus

De lichtste damesfiets met lage instap

Cannondale e-bikes

Cannondale vervaardigd al meer dan drie decennia unieke, innovatieve en hoogwaardige fietsen en deze ervaring komt terug in iedere aspect van de E-serie lijn. Met hun naadloos geïntegreerde Bosch aandrijfsystemen, HeadShok voorvorken en sportieve geometrieën. Hun macht, handeling en uitzonderlijke lichte gewicht leveren de perfecte rijervaring. Of je nu schittert in de stad met de CONTRO-E, bergen beklimt met de Tramount, of in stijl naar het werk fietst op de MAVARO, de bekroonde Cannondale E-Series brengen high – performance, plezier en uiterlijk naar ongekende hoogte.

Geïntegreerde voorvork

Onze frames en vorken zijn samen ontworpen, zodat ze werken als een naadloos systeem. Onze legendarische HeadShok DL50 voorvork is ultralicht en glijdt op naaldlagers voor ongeëvenaarde veer prestaties en stuurprecisie. De Rigid 1.5 OPI (One Piece Intergration) vork is gevormd uit een stuk aluminium voor lichte en ultra precies stuurgedrag.

Cannondale Advanced Aluminum Design

Cannondale maakt al langer dan wie dan ook high-performance aluminium fietsen. Dit wordt nog een benadrukt op de E-Series. Oversized hydraformed 6061 buizen, interne kabelloop, Cannondale’s dubbel gelaste gladde lasnaden maken de fietsen niet alleen lichter maar ook stijver, stabieler en beter sturend dan welke e-bike dan ook.

System integration

Onze ontworpen en engineering filosofie is dat als het frame, de vork en belangrijke onderdelen van de fiets zijn ontworpen en geoptimaliseerd om samen met elkaar, het resultaat een lichter, stijver en beter presenterende fiets is. Functies zoals de HeadShok en OPI vorken, geïntegreerde dragers, batterij mounts en het Bosch aandrijfsysteem zijn de essentie van System Integration. Nieuwe vestelbare SI-console stuurnok Het Si-console is een System Integrated stuurnok die optimaal verstelbaar is is voor extra comfort en die het Bosch E-bike display en LED voor verlichting combineert tot een geheel.

SI CONTRO QL3

Bagagedrager De nieuwe Si- Contro bagagedrager is speciaal ontworpen als onderdeel van de Cannondale Contro om perfect te integreren met het silhouette van de fiets. De verborgen verbindingen op het frame zorgen ervoor dat de fiets er goed uit ziet, met of zonder bagagedrager. Gebruik standaard fietstassen of de super geïntegreerde Ortlieb QL3 tassen aansluiting zodat je Ortlieb’s beste tassen kunt gebruiken.

Bosch 400Wh batterij   

                                                                                                                                                                  

      Shimano deore 10 speed 
                    

     Bosch intuvia bedienings computer                      
  

   Bosch motor Active plus 2018


      

     Shimano M365, hydraulische schijfrem

 

   

   Headshok fatty DL50 XL

Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Maandag - vrijdag
10u - 12u & 13u - 18u
Zaterdag
10u - 18u
Woensdag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten