WIELEKE

Bakfiets

Winther bakfiets kopen ? Kom eens langs bij 't Wieleke!

Wieleke wil geen doorsnee fietswinkel zijn en we hebben ook niet de intentie om verschillende vestigingen op te zetten. We willen het gevoel met onze klanten niet verliezen! Persoonlijk contact met jou vinden we nog steeds het belangrijkst!

One fietsen selecteren wij ook op gevoel en niet op winstmarges, hierdoor zullen wij ook nooit een prijsvechter kunnen zijn. We willen kwaliteit en tevredenheid leveren tegen een eerlijke prijs.

Iedereen is uniek en wij helpen jou om de fiets te vinden die bij je past. Want klanten die tevreden zijn komen graag nog eens terug. Met veel van onze klanten hebben we een jarenlange relatie.

Kom de bakfiets ontdekken!

Bekijk ons uitgebreid gamma voor jouw bakfiets


Wieleke heeft een uitgebreide collectie voor de bakfiets in Antwerpen

Bakfiets Antwerpen - Pino bakfiets

Pino Bakfiets
Koop hier

Bakfiets Antwerpen - Winther E-Kangaroo Luxe

Winther E-Kangaroo Luxe bakfiets
Koop hier

Bakfiets Antwerpen - R&M load

R&M Load bakfiets
Koop hier

Bakfiets Antwerpen - Chike Elektrische Transportfiets

Chike Elektrische Transportfiets
Koop hier

Bakfiets Antwerpen - Butcher & Bicycles

Butcher & Bicycles bakfiets
Koop hier

Bakfiets Antwerpen - Douze V2 Cargo

Douze V2 Cargo
Koop hier


De Pino Bakfiets kopen in Antwerpen?

Ja de Pino bakfiets kan alles aan. Je kan hem met de porter rack voorzien zodat je zware belading onder de stoel wegbergen.
Bovenop de stoel kan ook een tas worden opengeklikt, zo maak je binnen enkele minuten een bakfiets van je tandem.
Kinderen afzetten aan school in Antwerpen en dan verder boodschappen doen.

De Pino heeft alles in huis.

Kom hem gerust testrijden en ervaar waarom wij zo gek van deze fiets zijn!Interesse in de Winther E-Kangaroo bakfiets in de Luxe of Lite versie?

Ondanks zijn 3 wielen heeft deze winther bakfiets een zeer korte draaicirkel. Tevens het voordeel van dit model is dat hij multifunctioneel kan ingezet worden.

Vanwege dat het voorste gedeelte van deze bakfiets los kan bewegen van het frame zorgt dit voor een relatief kleine draaicirkel en daarenboven zorgt dit ook voor de stabiliteit en extra stevigheid van de bakfiets.

Het voordeel van deze fiets is dat u deze ook volledig kan samenstellen zoals u zelf wil, dit omdat ze over tal van opties beschikken waar u kan uit kiezen.

Bakfiets Antwerpen - Winther E-Kangaroo


Vele opties zijn mogelijk, boek hier een gratis testrit!


Benieuwd naar de Riese & Müller bakfiets? 

De Packster 40 bakfiets - de elektrische bakfiets aan 25 of 45 km/u

Dit is de meest handelbare bakfiets in ons gamma!

De Packster 40 heeft onvermoede kanten, want deze e-bike bakfiets is dermate compact gebouwd dat hij ondanks de grote laadvloer van slechts ca. 2,23 meter nauwelijks langer is dan een gewone fiets. En dat is meteen op drie fronten merkbaar: winther past in elke kelder, weegt niet meer dan 30 kg en is verrassend wendbaar. Praktisch is ook dat het zitkussen van het optionele kinderzitje heel eenvoudig in de box bij de beenruimte van het kind kan worden weggeklapt, zodat in een handomdraai een laadvloer ontstaat. Zo is de Packster 40 de nieuwe kleine, grote held in het dagelijks leven.

Bekijk deze bakfiets hier!


Optimale remprestaties

De hydraulische schijfremmen van Tekto bieden onder alle weersomstandigheden optimale prestaties. Met de grote remschijven kan de remwerking perfect worden gedoseerd. Er treedt geen velgslijtage op en het remvermogen blijft constant.

Gunstige vooruitzichten

Met de krachtige ledkoplampen van busch+müller of van Supernova bij de HS-modellen heeft u altijd een perfecte verlichting van de rijweg. De eenvoudige bediening vindt plaats via het Bosch display, de energievoorziening via de accu.


Op zoek naar een Butcher & Bicycles bakfiets in Antwerpen?

In de kijker: de Butchers & Bicycles MK1-E bakfiets

Veilig en leuk!

Omdat de MK1-E in de bochten leunt, is hij tegelijkertijd snel en veilig. De 3 wielen maken de bakfiets stabiel om met kinderen te rijden en het vermogen om te leunen maakt het comfortabel en veilig op oneffen wegen en tijdens het keren.

Perfect voor kinderen!

Het is geweldig om je kinderen voor je te hebben. Ze zitten tegelijkertijd veilig en comfortabel. Wanneer de Mk1-E in de bochten leunt, is het een natuurlijke en opwindende achtbaan-sensatie, die een glimlach op alle gezichten brengt.

Geen zweet om te rijden!

Bergop gaan of lange afstanden rijden in Antwerpen? Met de geïntegreerde en krachtige Bosch Performance CX-motor kunt u gemakkelijk bij uw kinderen en boodschappen komen zonder in het zweet te raken.

Gebruik je autostoeltje

Alle MK1-E-bakfietsen hebben een geïntegreerde iso-fix-bevestiging, wat betekent dat u uw autostoeltje kunt bevestigen en uw baby veilig mee kunt nemen. Het is een gereedschapsvrije montage en een zeer veilige manier om je kleinste exemplaar mee te nemen. Als hij / zij oud genoeg is om rechtop te zitten, kunt u de kinderbank gebruiken.

Bakfiets Antwerpen - Butcher & Bicycles


Contacteer 't Wieleke voor jouw bakfiets in Antwerpen

't Wieleke

Smissestraat 40
2430 Laakdal

T. 013 67 44 56
E. info@wieleke.be

Openingsuren

Dinsdag & donderdag
10u - 12u & 13u - 18u30
Zaterdag
9u - 17u30
Woensdag & vrijdag
Werkhuis 9-10 & 16-17u  / Winkel enkel op afspraak
Zondag & maandag
Gesloten
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x