Wat is het verschil tussen stadsfiets/trekkingfiets

De stadsfiets

Koopt U voor dagdagelijks gebruik en ook om in het weekend recreatieve tochtjes te maken. Stadsfietsen zijn er ook in lichtgewicht uitvoeringen (soms sportfiets genoemd). Deze licht gewicht uitvoeringen zijn dan weer minder geschikt op bagage mee te nemen. Kwalitiatieve stadsfietsen kan u al kopen vanaf +- 500€

Velo de ville heeft een ruime keuze aan stadsfietsen
Velo de ville stadfiets
Wieleke verkoopt santos
Santos travelmaster 29

De Trekking/reisfiets

Deze koopt u voor dagdagelijks gebruik maar ook om grote fietstochten te maken en zelfs om maanden van huis te trekken. Deze fietsen zijn onderhoudsvrijer en steviger opgebouwd zodat u minder zorgen heeft tijdens uw fietsreizen. Er zijn ook extra voorzieningen om eventueel grote lasten mee te nemen. Deze fietsen worden meestal a la carte naar wens van de klant opgebouwd.

Wieleke maakt selectie op basis van kwaliteit

U zoekt een stadsfiets, trekkingfiets of misschien een reisfiets die U niet in de steek zal laten. Dan zoeken we met U mee:

De standaardfietsen, Cannondale en Thompson bieden prijs/kwaliteit uitstekende fietsen. 

Wilt U net iets meer, dan gaan we samen à la carte iets opbouwen naar uw budget. De merken Velo de Ville, Achielle en Santos werken met een configurator om de fiets van uw dromen samen te stellen.

Santos is de vakantiefiets en de perfecte partner om een fietsreis mee te maken. Santos is een begrip bij de vakantiefietser.
Zelf zijn wij ook fervente fietsers die jaarlijks fietsreizen maken met pak en zak. Voor ons zijn de fietsen geen werk maar een hobby, elke dag opnieuw voelen wij ons een kind in de snoepwinkel.

Kom gerust vrijblijvend langs en wij maken tijd voor U.

Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Maandag - vrijdag
10u - 12u & 13u - 20u
Zaterdag
10u - 18u
Woensdag
Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten