Santos 

Santos is gekend in de wereld van de trekking fietsen. Dus met pak en zak op verlof vertrekken. Maar ze maken ook de serie trekking lite voor de mensen die een sportieve licht gewicht willen hebben. Desnoods met de mogelijkheid om een beperkt gewicht aan bagage mee te nemen.

 

Trekking lite serie

De Santos Trekking Lite is de sport-coupé onder de fietsen. Een fiets voor fietsers met een pittige rijstijl. Een compromisloze vedergewicht die ontworpen is om er, opgebouwd met lichte topkwaliteitsonderdelen - en zonder overbodige ballast - lekker vlot mee te fietsen. Dat merk je zodra je een voet op een pedaal zet. Deze fiets wil vooruit! Ook leverbaar voor Rohloff-riem aandrijving!

Lichtgewicht met reisambities

De Trekking Lite is een echte lichtgewicht met reisambities. Zo weegt een gemiddelde Trekking Lite maar net 10 kilo, en dat is mét bagagedrager en zijstandaard. Is dit de lichtste reisfiets van Nederland? Want op die achterdrager (door ons ontwikkeld, door Tubus gemaakt) kun je met gemak 10 kilo kleren meenemen. Dat maakt nou onze Trekking Lite tot de lichtste vakantiepartner voor het kortere vakantiewerk.

Betrouwbare kilometervreter

En betrouwbaar is ie, want het blijft een Santos. Met z'n hydrualische velgremmen (met firmtech systeem, lekker licht en mooi) en de hand-gemaakte wielen met elk 36 spaken is ie gemaakt voor de kilometervreter. Dus stop door-de-weeks gewoon je laptop en je broodtrommel in je Ortlieb tas (Vaudee past ook hoor) en je hebt de ideale woon-werk verkeer fiets.

Sportieve look

De Trekking Lite straalt sportiviteit uit, echt een fiets voor sportieve fietsers. Met in het frame en voorvork geintegreerde remmen, super gladde lasnaden en met kabels door de framebuizen. En natuurlijk de drager die je (bijna) niet ziet.

Wieleke verkoopt de santos trekkinglite fietsen
Trekking Lite ook in dames versie te verkrijgen

Santos Travellite toerfiets

Stel je wilt véél fietsen en je wilt vér fietsen. Naar je werk, of gewoon naar China. Tassen mee, tent achterop en gaan. Dat doen wij ook graag. En dan vooral zonder gezeur. Geen derailleur vervangen in de middle of nowhere, maar ook geen remblokken boven in de Alpen. Bij Santos houden we van fietsen – en dus níet van onderhoud. Voor de dames is dit ook de ideale vakantiefiets!!!! Je zult ons dus niet horen, als je kiest voor zo veel mogelijk lusten en zo min mogelijk lasten; als je kiest voor de Travel Lite. Zoals al onze travel frames kan ‘ie al je bagage dragen. Ook als je héél veel meeneemt en héél hard de berg af wilt. Geen gezwabber en geen instabiliteit. Verder kan hij tegen een stootje (Built for Life) en is hij goed in remmen (hydraulisch). Het onderhoudsarme komt vooral door de Rohloffnaaf, zeker in combinatie met riemaandrijving.

Wieleke verkoopt de Santos travellite fietsen
Santos travel lite ook in heren uitvoering te verkrijgen

Cross Lite

De Cross Lite is een multifunctionele gravelracer. Hij is licht, hij is snel en écht geschikt voor volledige bepakking. De krachtige, hydraulische schijfremmen - de grootste race schijven die je kunt krijgen - en het comfortabele racestuur met ondiepe bocht maken hem tot een sportieve, strakke crosser. Voor op de weg of in terrein. Voor reisdoeleinden kan de Cross Lite worden uitgerust met dragers, brede banden (35 - 60 mm mogelijk) en spatborden. Kies een verende of vaste vork; bijvoorbeeld een lichte full carbon of een stabiele stalen exemplaar geschikt voor lowriders. Het is meer dan een opgerekte racefiets, 't is een snelle, stabiele reisfiets voor on- en offroad.

Wieleke verkoopt de santos croslite fietsen
Santos Crosslite
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Maandag - vrijdag
10u - 12u & 13u - 20u
Zaterdag
10u - 18u
Woensdag
Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten