• <
  • <
  • <


Automatische grasmaaiers? De robotmaaier!


In 1997 verschenen de eerste automatische grasmaaiers, oftewel de robotmaaiers al op de markt. Maar toch wij hebben bewust eventjes gewacht met dit product in ons gamma tuinmachines op te nemen, tot we ervan overtuigd waren dat het volledig op punt stond. Wat in 2005 dus gebeurde.

Demonstratie van de robot grasmaaier


In de winkel hebben we zelf al enkele jaren een demonstratietoestel in werking staan. Dus je kan deze robotgrasmaaier ten alle tijde komen bewonderen.  En er zo ook van overtuigd geraken dat dit een magnifiek toestel is.

Heb je interesse in een demonstratie aan huis? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs. Bel of mail ons en wij maken dan een afspraak die voor u het beste uitkomt.

Wenst u een demo van deze robotgrasmaaiers? Bel of mail dan vrijblijvend.
 
Ook in de winkel kan je de robotmaaier komen bekijken.

De Ambrogio robotmaaier


Er zijn ondertussen al 7 verschillende robotgrasmaaiers van Ambrigio op de markt, vijf ervan werken zelfs volautomatisch. Dit wil zeggen dat deze elektrische grasmaaiers zelf de batterij opladen en elke dag eventjes gaan controleren of het gazon lang genoeg is om te maaien. Is het niet lang genoeg, dan rijdt de robotmaaier terug binnen. 

De robotmaaiers kunnen een oppervlakte van 4 are tot zelfs 50 are aan. De prijzen beginnen vanaf 1200€. Wij zullen u op dit product een perfecte service kunnen leveren voor plaatsing en onderhoud.  Omdat wij hiervoor de nodige kennis opgedaan hebben en ons elk jaar laten bijscholen om de nieuwste technologie te kunnen blijven volgen.

NIEUWSBRIEF:
OPENINGSUREN:
Maandag - vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
10 - 12 & 13 - 20
10 - 18
Gesloten
Gesloten
OPGELET !!! Woensdag enkel op afspraak !!!!
CONTACTEER ONS:
Smissestraat 40   -   2430 Laakdal
T.      013/67 44 56
E.      info@wieleke.be

Verkoopsvoorwaarden