Oplossingen zoeken is voor team Wieleke een leuke uitdaging!

Als gespecialiseerde fietszaak hebben wij fietsen in huis die met enkele of verschillende aanpassingen, afhankelijk van de handicap, uitgebouwd kunnen worden tot een fiets die door een zeer grote groep van mensen met een handicap gebruikt kunnen worden.

Dit kan gaan over aangepaste tandems, gewone aangepaste fietsen,driewiel ligfietsen of handbikes. Voor mensen met een visuele handicap, motorische handicap en of fysische handicap. Doordat wij per klant op maat werken kunnen wij steeds perfect naar uw vraag toe een oplossing zoeken.

De mindervalide fietsen hebben een gewone sportieve look zodat u niet het gevoel hebt met iets raar te moeten rondfietsen. Maar gewoon een toffe en sportief aangepaste fiets.

 

Tevens volgen wij elk jaar bij onze leverancier Hase Bikes een 2 daagse cursus om zo op de hoogte te blijven van de laatste aanpassingsmogelijkheden.

Als er niet direct een oplossing is voor een probleem dan zoeken ze bij Hase zeer graag mee naar een oplossing.

 

Ook hebben we nog verder op de markt gezocht om een nog ruimer assortiment te kunnen aanbieden en voor alles een oplossing te hebben !!!

Daarvoor hebben we ook onze betrouwbare leverancier Van Raam fietsen . Deze heeft voor bijna alles een oplossing. Zij hebben een standaard assortiment  fietsen voor mindervaliden die volledig naar wens kan gebouwd worden . Het assortiment fietsen ,waaronder driewiel fietsen voor kinderen en volwassenen,rolstoelfietsen,tandems ,de tavara balance en fun2go .

Tevens zijn alle fietsen verkrijgbaar met elektromotor.

Tevredenheid

Team Wieleke zoekt graag met u mee naar oplossingen en na oplevering zijn wij allemaal tevreden!

Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Maandag - vrijdag
10u - 12u & 13u - 20u
Zaterdag
10u - 18u
Woensdag
Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten