Best geteste elektrische fiets motor systemen

Wieleke is al meer dan 25 jaar actief bezig in de markt van fietsen met trapondersteuning. Deze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we voor onze klanten de beste keuzes kunnen maken. Best getest wil ook zeggen: goede naservice, leverbetrouwbaarheid, kwaliteit, rijgedrag,....
Een elektrische fiets koop je tenslotte voor jarenlang zorgeloos rijplezier.
Enkel het beste is goed genoeg voor onze klanten. Wieleke geeft daarom als het mogelijk is de voorkeur aan middenmotors.

Kom gerust vrijblijvend langs om onze kennis uit te testen.

Bosch Motors

Bosch is een Duitste toeleverancier uit de automobiel en consumenten goederen industrie. Is ook de meest vooruitstrevende leverancier van motors voor elektrische fietsen. Bosch heeft een zeer uitgebreid gamma en Wieleke heeft er een speciale website heeft voor opgezet, om zijn klanten te informeren. Klik hier om onze Bosch website te verkennen.
Bosch is meest vooruitstrevende elektrische fiets motor fabrikant
Bosch motorsysteem

Cleanmobile motor

Cleanmobile is een product van TQ systems, Duitse toeleverancier uit de automobiel nijverheid.
Grootste kenmerk: Krachtigste (120nm) en meest compacte elektrische fiets motor ter wereld.
meeste compacte en krachtigste elektrische fiets motor
Cleanmobile motor

Shimano Motor

Shimano is een van de voornaamste toeleveranciers uit de fietsindustrie. Op dit moment hebben zij 2 elektrische fiets midden-motorsystemen. Grootste kenmerk: versnellingssytemen kunnen elektronisch samenwerken met de motor
Shimano elektrische fiets motorsyteem
Shimano motor systeem

Brose Motors

Brose is een  Duitse toeleverancier uit de automobiel nijverheid die sinds 2010 een motorsysteem maakt voor elektrische fietsen. Op dit moment nog maar 1 motor voor 25/u en 1 motor voor 45/u.
Grootste kenmerk is dat hij zeer stil is.
motor voor elektrische fiets van Brose
Brose motor

Andere elektrische fiets motor systemen

De laatste jaren is de elektrische fietsmarkt enorm gegroeid. Dit heeft ervoor gezorgd dat merken met grote namen en kennis zijn gestart met e-bike systemen. Onze voorkeur hierboven geeft dit al weer + de Duitse degelijkheid speelt mee in onze keuzes.
Voor consumenten is het moeilijk om de juiste elektrische fiets te kiezen in het ruime aanbod.
U zal merken dat wij tijd nemen om te luisteren naar wat U zoekt en na dit gesprek zullen wij U de elektrische fietsen voorstellen. Zonder U op te zadelen met een stapel boekjes en al teveel druk. Het geeft ons nog altijd een voldoening om een tevreden klant na verkoop terug te zien.

Derby Impulse middenmotor

Is een middenmotor systeem dat gemaakt is door fietsfabrikant Derby Cycle (gebaseerd op de panasonic motor), zij monteren deze motor onder de merken Gazelle, Raleigh en Kalkhoff. 2 motoren in het gamma 25 km/u en 45 km/u

Bafang middenmmotor

Is een Aziatische fabrikant van motorsystemen en in het verleden vooral gekend van goedkope motorsystemen voor elektrische fietsen. Sinds 2016 hebben zij ook een middenmotor voor elektrische fietsen. Vooral gemonteerd door minder bekende merken van elektrische fietsen

Fendt middenmotor

Duitse fabrikant van traktoren en zij hebben zich sinds 2014 op de elektrische fiets gestort. Ze hebben een 25 en een 45 km/u middenmotor in het gamma.

Panasonic middenmotor

Japanse fabrikant van elctronica die sinds vele jaren actief zijn op de elektrische fiets markt. Vooral gekend door montage bij het merk Flyer. Maar sinds 2015 monteert Flyer ook Bosch middenmotors.

Ion technologie

Nederlandse fabrikant gekend onder de naam Accel groep en bekend van de merken: Sparta, batavus, Koga Miyata, Lapierre, Van Nicholas. Zij hebben sinds 2015 een middenmotor systeem op basis van Yamaha motor. Accel gebruikt deze motor met eigen componenten en aanpassing aan de motor.

Yamaha motor

Japanse fabrikant gekend van motorfiets industrie en die als een van de eersten( 1993) een middenmotor heeft ontwikkeld voor de fiets.

Tranz-x

Aziatische fabrikant van middenmotor en ook wiel motorsystemen. Dit systeem zie je vooral bij de minder bekende merken van elektrische fietsen
Dit is maar een lijstje van de meest voorkomende elektrische fiets systemen. De markt wordt ook nog overspoeld met Aziatische fabrikanten die een graantje willen meepikken van de groeiende fietsmarkt. Denk bij uw aankoop eraan dat je een fiets koopt voor vele jaren. En na de jarten explosieve groei fietsmarkt zullen de minder bekende als eerste misschien wegvallen.
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Maandag - vrijdag
10u - 12u & 13u - 20u
Zaterdag
10u - 18u
Woensdag
Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten