Hase aangepaste fietsen voor mindervaliden

Hase is een Duitse fabrikant die sportieve driewielfietsen en tandems maakt met aanpassing voor mensen die minder mobiel zijn.
Ze hebben verschillende modellen en elk model is naar de wensen van de klant aan te passen. Het zijn geen gewone mindervaliden fietsen, maar sportieve fietsen met een zeer goed rijgedrag

 

De modellen

Hase Driewieler Kettwiesel 

Stoer en sportief

De Kettwiesel van Hase zet de driewieler in een nieuw licht. Met deze fiets mag je gezien worden: het sportieve karakter straalt er van af! Een aluminium lichtgewicht frame, lichte afmontage en een laag zwaartepunt maken dit een feest op drie wielen.

5 basismodellen

- Kettwiesel Allround met derailleur versnelling
- Kettwiesel Village met Shilmano nexus naafversnelling
- Kettwiesel Evo met hoogwaardige afwerking en derailleur versnellng
- Kettwiesel Kross voor op het ruwere terrein en met derailleur versnelling
- Kettwiesel handbike aandrijving met de handen en derailleur versnelling

Kettwiesel custom

Ook deze fiets kan aangepast worden voor veel verschillende handicaps.
Een paar voorbeelden : -eenhandsbesturing -elektrische trapondersteuning -voetfixaties -Handbike

Aanhangfiets

Verder kan de Kettwiesel ook als tandem gekoppeld worden. Met 2 Kettwiesels achter elkaar, óf achter een gewone fiets! Dit levert teamwork op, maar kan ook weer eenvoudig alleen gebruikt worden.

Hase Driewieler Lepus 

De best vekochte volgeveerde driewiel fiets bij het Wieleke.
Bij de Custom versie kan U kiezen tussen rechte om de kromme (verlaagde) voorbouw. Ook kunnen wij deze fiets standaard in handbike aanbieden. De custom versie + handbike versie is ook elektrisch verkrijgbaar .

Comfortabel

De Lepus heeft een zeer comfortabele fietshouding; je voelt je direct thuis op deze fiets. Op het eerste oog zou je dat niet denken, maar fietsen op de lepus is gemakkelijker dan op alle andere driewielers. De stoel is op alle mogelijke manieren in te stellen. Standaard uitgerust met vering. Er is ook nog ruimte voor boodschappen, bij de Lepus.

Stabiel

Door de lage zit is de Lepus buitengewoon stabiel. Dit tezamen met de uitgebalanceerde stuurinrichting maken het een betrouwbare fiets. Zithoogte kan ook ingesteld worden.

Veilig

De Hase Lepus is uitgerust met krachtige schijfremmen, versnellingen, verlichting om veilig door het verkeer te kunnen. Vanwege de lage zit ontbreekt ook het vlaggetje niet.

Aanpasbaar

De Lepus is een fiets met eindeloos veel opties en mogelijkheden. Natuurlijk kan er een elektrische trapondersteuning op, maar ook eenhandsbediening is mogelijk, een elektronisch schakelende versnellingsnaaf, schouderbesturing, noemt maar op. Dit is de meest aanpasbare fiets ooit gemaakt.

Vouwbaar

De Lepus is eenvoudig op te vouwen, waardoor hij makkelijk achterin de meeste auto's meegaat. Daar heeft u geen stationwagen voor nodig .

Hase Tandem Pino

Samen op stap!

Op de pino kunnen 2 volwassenen, of een ouder en kind. Het is een lichte sportieve tandem. Uitermate geschikt voor lange tochten, maar ook prima voor in de stad. Door zijn compacte constructie is hij heel licht en stijf. Gezellig bijkletsen kan met deze tandem: de berijders zitten dichter bij elkaar dan op een andere tandem. De fantastische wegligging en de grote instelbaarheid van de zithouding maken lange tochten zonder moeite mogelijk.

Deelbaar

De pino is deelbaar, waardoor hij makkelijk achter in de auto past. Tevens is hij van aluminium gemaakt wat het totale gewicht ook onder controle houdt.

Elektrisch

De Hase Pino tandem is ook met elektrische ondersteuning te verkrijgen . Hierdoor heb je nog wat extra kracht bij U . Tevens is de elektrische Pino uniek op de markt ! Een plooibare tandem die licht van gewicht, zeer wendbaar + de berijder zit niet op de rug van bestuurder te kijken !

Als ouderkindtandem

De Hase pino is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar oud. Het zal je verbazen hoeveel kracht die kleintjes al kunnen leveren! Als je bij alle andere ouderkindtandem op een bepaalde leeftijd niet meer over je kind heen kan kijken, kun je met de pino nog jaren voort. Tot de volwassen leeftijd kan je kind nog voorop. Maar tegen die tijd gebruik je hem veel liever samen met je partner.

Voor een handicap

Om samen met een gehandicapte volwassene, of een gehandicapt kind te fietsen is de pino super. Onder de stoel kan een heel stabiele standaard geplaatst worden. Deze vergemakkelijkt het op- en afstappen. De voorste persoon kan eerst gaan zitten. Eventuele fixaties kunnen vastgemaakt worden en dan gaat de fiets pas van de standaard af en fietsen maar.

4 uitvoeringen verkrijgbaar

De Pino is in 4 uitvoeringen verkrijgbaar :

- Allround is goede standaard uitgeruste tandem voor alledaags gebruik
- Tour is een sportieve compleet uitgeruste tandem dus ook geschikt voor trektochten
- Porter is een nieuw concept , waarbij je berijder kan meenemen of hem als transport fiets gebruiken.
- Custom deze is heel basis afgewerkt met als bedoeling dat je hem via optie lijst naar uw smaak opbouwd .

Hase Kids Driewieler Trets

De lage zitpositie (zithoogte is slecht 42 cm) maakt de Trets een zeer stabiele kinder trike. De stoel is voorzien van een driepunts gordel, waardoor de Trets ook uitermate geschikt is om langere tochten met uw kind te fietsen. De Trets heeft een onafhankelijk aandrijf- en versnellingsysteem, zodat het kind zelf kan schakelen en meetrappen of freewheelen. Het frame is eenvoudig in lengte te verstellen voor kinderen van ongeveer 1,10m tot 1,50m of van jongsaf al in de trailer met babyzitje. De Trets past met een Weber-koppeling achter vrijwel alle types (lig)fietsen en wielmaten. De trets is ook verkijgbaar als aanhangfiets en heeft dan geen voorwiel, stuur en remmen.

Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Maandag - vrijdag
10u - 12u & 13u - 20u
Zaterdag
10u - 18u
Woensdag
Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten