Elektrische Racefiets met verborgen motor


De elektrische koersfiets met verborgen Vivax motor weggewerkt in het frame is een hype. Deze technologie hebben wij enkele jaren geleden mee op de markt gezet. Onze jarenlange ervaring in de elektrische racefietsen met motor hebben ervoor gezorgd dat wij U de ultieme e-racefietsen kunnen aanbieden .

Ook hebben wij enkele innovatieve oplossingen die enkel bij ons te verkrijgen zijn.
Bekijk bv onze uitneembare batterijdrinkbus of speciale carbon handmade frame's ,....

Onze elektrische racefietsen starten vanaf 8.7kg inclusief batterij (lichtste op de markt)! Prijzen met alu frame's starten vanaf 4400€ met uitneembare batterijdrinkbus.

Een e-racefiets is een grotere investering dus reden temeer om ons te bezoeken en een testrit te maken.

Wieleke is innovatief met elektrische racefietsen

Wieleke is al sinds 2012 bezig met het bouwen elektrische racefietsen met verborgen Vivax motor. Maar de lat ligt hoog bij ons en wij vonden de standaard oplossing niet goed genoeg. Daarom zijn wij zelf aan de slag gegaan om onze eigen innovaties te gaan ontwikkelen.

2014: In eigen huis 3d getekende en in huis 3d geprinte elektrische drinkbushouder ( sinds eind 2014 in gebruik en zeer goed bevonden :-) )

2015:In eigen huis carbon frame ontworpen dat weerstaat aan de krachten van de Vivax motor. Dit handgemaakt frame wordt in Italie voor U gemaakt met ook nog eens de mogelijkheid tot volledige aanpassing van de geometrie. Ook alle kleurcombinaties en afwerkingen zijn te kiezen naargelang uw wensen.
Elk bestaand frame dat wordt aangepast voor de Vivax of andere elektrische aandrijfsystemen wordt bij ons nog eens extra onder handen genomen. Deze aanpassingen hebben grote invloed op levensduur systeem. Mede door onze jarenlange ervaring met Vivax racefietsen en onze passie om te innoveren kunnen wij uw Vivax of ander aandrijfsyteem naar een hoger niveau brengen.
2016: Ontwikkeling van nieuwe krachtigere uitneembare drinkbusbatterij volgens laatste normen opgebouwd.
Constante opvolging en vele gebruikers in ons klantenbestand zorgden ervoor dat wij alle minpunten aangepakt hebben.

Wieleke is innovatief


Onze werkplaats beschikt over de modernste gereedschappen en metaalbewerkingsmachines. Zelfs 3d tekenprogramma's en 3d printer zijn sinds 2014 bij ons aanwezig.

Kom gerust langs om eens bezig te zien!

Hoe gaan we te werk bij verkoop van elektrische racefiets?

De aankoop van uw elektrische racefiets zal in alle rust en met een luisterend oor gebeuren. Wij wensen ook dat iedereen een testrit maakt voor men de aankoop doet. Zo weten onze toekomstige klanten wat ze kunnen verwachten en voor ons betekend dit enkel tevredenheid langs 2 kanten :-)

Weet ook dat bijna alles mogelijk is bij ons!

Elektrische racefietsen met Sram, Shimano, electronisch schakelen, speciale afwerking ,....
Wij maken het mogelijk en werken alles tot in de kleinste details af.

Wieleke heeft alu frame's (vanaf 550€) die aangepast worden volgens onze normen en waarvan de klant zonder meerprijs kleuren kan kiezen.
Of u kiest voor het in huis ontwikkeld High-end Handmade Carbon frame waarmee alles mogelijk is. Kleuren, design en geometrie naar uw wensen. Ook airbrush lakwerk is een van de mogelijkheden.

Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Maandag - vrijdag
10u - 12u & 13u - 20u
Zaterdag
10u - 18u
Woensdag
Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten