Informatie Cannondale elektrische fietsen

Door gebruik te maken van 3 decennia ervaring van Cannondale bij het bouwen van hoogwaardige sportfietsen, zijn ze erin geslaagd een serie elektrische fietsen te maken die zich onderscheiden door hun wendbare, sportieve en competetief karakter.  Een naadloos geïntegreerd Bosch aandrijfsysteem ,sportieve geometrie, schijfremmen en modellen met een headshock voorvork bieden een perfecte rij sensatie. Intuïtief, krachtig en makkelijk te bedienen.  De e bike series bieden het beste koppel (kracht) in zijn klasse, tevens ook één van de lichtste elektrische fietsen op de markt .

Puur Cannondale elektrische fiets eigenschappen:

OPI vorken  OPI staat voor one piece integration. De vork is uit 1 stuk gemaakt en levert een licht en ultra precies stuurgedrag op de elektrische fiets cannondale. Ook de lichtgewicht Headshock voorvering is ultralicht en loopt op glijlagers voor een ongekende soepelheid en hoge stuurprecisie.  De vaste 1.5" OPI vork is zeer stijf en licht en dat resulteert in een stabiel en veilig rijgedrag.

Cannondale advanced aluminium design

Echte vloeiende lasnaden, hydroformed 6061 buizen zorgen ervoor dat de e bikes een opvallende verschijning zijn. Waar andere fabrikanten hun lasnaden schuren, plamuren en lakken, is een elektrische fiets Cannondale lasnaad een echte gladde lasnaad. Ons handelsmerk is de gladde dubbele lasnaadtechnologie. Die vermindert de spanning en zwakke punten op de lasverbinding waardoor we lichtere en sterkere frames kunnen bouwen.

System integration

Hogere prestaties door system integration. We besparen gewicht, verhogen de stijfheid en gebruiken minder bewegende onderdelen dan onze concurrenten. De Bosch batterij past naadloos in de geïntegreerde achterdrager voor een vloeiend en stijlvol uiterlijk. Voor ene lichte elektrische fiets moet je dus ook bij Cannondale zijn.

Kabel integratie

De Mavaro heeft een revolutionaire kabelvoering.  Alle kabels lopen binnen door het frame en dat biedt niet alleen bescherming, maar geeft de Mavaro elektrische fiets ook een ultracleane look.

Schijfremmen

De volledige serie Cannondale e bikes zijn voorzien van schijfremmen om extra kracht te bieden die nodig zijn voor e bikes met een hogere snelheid en gewicht ten opzichte van gewone fietsen.  De schijfremmen bieden betrouwbare remkracht en controle bij alle weersomstandigheden. 

Cannondale headshock

Slechts 1465gram soepel, stijf en met en uniek uiterlijk. 50 mm veerweg, mogelijk gemaakt door Cannondale's gepattendeerd systeem met 88 naaldlagers.  In een categorie waar zware, doorbuigende en zwaar lopende vorken de standaard zijn.  Dan valt de headshock op door zijn laag gewicht, stijfheid en extreem soepel veergedrag. 

Geïntegreerde bagagedrager

De geïntegreerde bagagedrager van de  Elektrische fiets Mavaro is een echt meesterwerk.  Hij biedt diverse mogelijkheden voor het vervoeren van bagage en is voorzien van een mooi geïntegreerd achterlicht. Door de drager aan het frame te lassen waren we in staat om gewicht te besparen en een stabiel en veilig rijgedrag in elke situatie te bieden. 

Design en geometrie 

Onze mavaro frames zijn de stijfste op de markt, terwijl het frame nog altijd een zeer prettig en comfortabel rijgedrag biedt.  Deze stijfheid geeft een gevoel van extreme veiligheid en stabiliteit, ook bij hogere snelheden.  De compromisloze framegeometrie en korte wielbasis zorgt voor makkelijk manouvreren en ook zonder ondersteuning goed fietsen .

Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Maandag - vrijdag
10u - 12u & 13u - 20u
Zaterdag
10u - 18u
Woensdag
Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten