Santos Fietsen


Santos bouwt Custombuilt fietsen, omdat iedere fietser uniek is. Alleen zo kunnen we de beste fiets bouwen, voor jou. Elke Santos wordt opgebouwd door één monteur, met aandacht voor elk detail. De fabriek staat in Nieuw-Vennep Nederland.

In 1997 opgericht door Robbert Rutgrink, een fietsliefhebber met passie voor fietstechniek. In de jaren daarvoor had hij een eigen fietswinkel, waar hij inzag dat iedere klant een unieke fietswens heeft. Om een goede fiets te bouwen is Custombuilt de enige oplossing. Vanuit die gedachte bouwde hij het merk Santos. Wat begon in een schuurtje in Lisse is inmiddels uitgegroeid tot een persoonlijk bedrijf met 16 medewerkers.

Santos was de eerste fiets met riemaandrijving. De oersterke Travelmasters hebben naam gemaakt onder de vakantiefietsen en ook de Nederlandse Politie rijdt op een Santos.

Santos bouwt uw fiets pas als alle wensen duidelijk zijn. En dit tot in de kleisnte details. Santos fietsen is hierdoor een beetje uniek in de fietswereld. Santos kiets er ook voor om enkel met dealers te werken die dezelfde ingesteldheid hebben, zoals Wieleke in Laakdal.

 

Santos Anno 1998

Het eerste jaar met enkele vrienden een nieuw fietsmerk uit de grond stampen

Santos Anno 2014

Na lange weg van groei in een modern gebouw en met meer dan 16 medewerkers.
Elke dag dag doen wat je leuk vindt
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Maandag - vrijdag
10u - 12u & 13u - 20u
Zaterdag
10u - 18u
Woensdag
Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten